< návrat zpět

výsledky/results 2004


OAKS & MASTERS - Rábapatona 30.10.2004

výsledky

Ve Federation Trophy greyhoundů nejlépe odstartovali Alaszka of Night Shadow a jeho bratr Alwin a udržovali si mírný náskok před ostatním polem až do cíle. Alaszka zvítězil před Alwinem,  pro třetí místo si ze zadní pozice doběhla Terezas Marion.

Greyhound Puppy Derby & St. Leger - Whippet Derby - 2.10.2004

výsledky

Autumn sprint byl poznamenán několika kontakty . Všem problémům se vyhnul zvnějšku běžící HST Amazing Dream a jistě si tak doběhl pro vítězství, před druhou v cíli Supersonic Laurou.

CZECH DERBY - Federation Sprint 28.-29.8.2004

výsledky

Pátý ročník Českého Derby proběhl minulý víkend  a lze bez nadsázky říct, že to bylo Derby nejkvalitnější v naší historii. Na start se postavili greyhoundi z mnoha evropských zemí a jak už bylo z losování patrné, postup do finále byl mimořádně těžký, protože finálových míst je pouze šest.
Bohužel veterinární kontrolou neprošli dva psi a tak jejich místa v semifinále zůstala prázdná.

CZECH SPRINT CHAMPIONSHIP & WHIPPET SUPERTROPHY

výsledky

Rekordně rychlé , vyrovnané finále se odehrálo v kategorii greyhoundů fen. Skvěle odstartovala Heartland Frozen , která pak těsně bojovala o vedení s Florida Polly. V druhé polovině dostihu se na vedoucí duo dotáhla Lagavulin a v cílové rovině se souboj o vítězství rozrostl na trojici fen. Vítězství uhájila o půl délky Florida Polly před Lagavulin, třetí o ¾ délky doběhla Heartland Frozen.

CZECH CHAMPIONSHIP - 3.7.2004

výsledky

Kengyelfuto Kuruc byl  favoritem mezi greyhoundy psy. Neměl příliš dobrý start, avšak vyhnul se kontaktům v první zatáčce a v druhé polovině dostihu jen zvyšoval svůj náskok a zvítězil o devět délek. Ostatní pole mělo těžký průběh dostihu . Druhý protnul cílovou pásku Alaszka of Night Shadow a o dvě délky porazil debutanta na této distanci, mladého Autumn Tango Elsandy.

GREYHOUND & PET WORLD SPRING PRIZE 13.6.2004

výsledky

V dostihu na 485m v ceně České dostihové federace  se do první zatáčky dostali psi  prakticky současně a došlo k těsnému kontaktu. Ze sevření se nejlépe vymanila Terezas Marion a na protilehlé rovině si vypracovala dostatečný náskok. Vyhrála před dobře finišující Feherhegyi Futo Lady o pět a půl délky.

Greyhound roku 2003

výsledky greyhound, výsledky whippet